Noida adamı Supertech Capetown Topluluğu'nun 14. katından atlamaya çalışıyor ve yerel sakinler tarafından kurtarılıyor | Videosu | Bilim Park

aynur

New member
22 Eki 2024 09:28 IST


İntihar girişiminde bulunduğu iddia edilen bir adam, bir binanın 14'üncü katından atlamaya çalıştı ancak vatandaşlar tarafından kurtarıldı.


21 yaşındaki bir adam, Noida, Uttar Pradesh'teki Supertech Capetown Society kulesinin 14. katından atlamaya çalıştı, ancak bazı yerel sakinlerin hızlı müdahalesi hayatını kurtardı. Olayın tamamı kameralara yansıdı ve Haber sosyal medyada hızla yayıldı.


Adam vatandaşlar tarafından geri çekildi (Haberdan ekran görüntüsü)

Akıl sağlığı sorunları yaşayan bir adamın 14'üncü kattan atlamaya çalışarak intihara teşebbüs ettiği bildirildi. Alt kattaki vatandaşlar onu fark ederek hemen merdivenlerden yukarı koştu ve onu güvenli bir yere götürdü.

Olay, Noida Sektör 74'teki Supertech Capetown Topluluğu'nda meydana geldi.

Olayın Habersunda 14'üncü katın balkonunda ellerinden asılı duran adam görülüyor. Alt kattaki iki kişi onu fark etti ve merdivenlerden yukarı koştu.

Videoda daha sonra iki adamın arkadan gelerek trajediyi önlemek için onu güvenli bir yere çektiği görülüyor. Olayın duyulmasının ardından polis olay yerine kısa sürede ulaştı.

Polis, viral Haberdaki kişinin akıl hastalığından muzdarip olduğunu söyledi Canlı Hindustan. Polis ayrıca adamın daha önce Noida Sektör 41'de yaşadığını ve yakın zamanda ailesinin yanına taşındığını söyledi.

Adamın akli dengesi yerinde değildi ve olay günü ailesine haber vermeden Supertech Capetown'a gelmiş ve intihara teşebbüs etmişti. Olay saat 10.30 sıralarında polise bildirildi.

Olay yerine varan polise adamın akli durumu ve şu anda tedavi görmekte olduğu bilgisi verildi. Ailesi sağlık durumunu teyit ederek onu eve getirdi.

Yetkililer durumun kontrol altına alındığını ve olayla ilgili herhangi bir işlem yapılmadığını iddia etti.



En son güncellemeleri alın…

Daha fazlasını gör