Ghaziabad: Namo Bharat Mayıs ayında Meerut tren istasyonuna ulaşacak

aynur

New member
Gaziabad


17 km uzunluğundaki RRTS bölümü, 20 Ekim 2023'te Başbakan Narendra Modi tarafından açıldı. Bu bölüm beş istasyon içerir: Sahibabad, Ghaziabad, Guldhar, Duhai ve Duhai Depot. (Sakib Ali/HT Fotoğrafı)

Konuyla ilgili bilgi sahibi kişilerin Cumartesi günü yaptığı açıklamaya göre, Meerut (Güney) tren istasyonundaki çalışmalar tamamlandı ve Meerut'taki ilk istasyon olarak muhtemelen önümüzdeki iki hafta içinde açılacak.

HT, kriketin her zaman, her yerde yakalanması için tek adres olan Crick-it'i tanıtıyor. Şimdi keşfedin!

Bölgesel Hızlı Transit Sistemi (RRTS) projesini yürüten kurum olan NCR Transport Corporation'ın (NCRTC) yetkilileri Cumartesi günü yaptığı açıklamada, Namo Bharat trenlerinin operasyonunun Pazar günü askıya alınacağını ve Muradnagar, Modinagar'da (Güney) faaliyet göstereceğini ve operasyonlarının devam etmeyeceğini söyledi. Modinagar (Kuzey) tren istasyonlarında mevcut olacaktır.

Resmi bir açıklamada NCRTC, hizmetlerin “sistem güncellemeleri ve hizmetlerin yaklaşmakta olan genişlemesine hazırlık testleri” nedeniyle askıya alındığını söyledi. Sahibabad'dan Duhai Deposu'na tren seferleri tarifeye uygun olarak gerçekleştirilecek.”

Konuya aşina NCRTC yetkilileri, kararın, otoritenin Sahibabad'dan Modinagar'a (kuzey) kadar olan 34 km'lik mevcut ağı Meerut tren istasyonuna (güney) bağlamayı planladığı için alındığını söyledi.

Yeni istasyon faaliyete geçtiğinde RRTS bölümü mevcut 34 km'den 42 km'ye kadar uzanacak. Ayrıca Meerut'tan da çok sayıda yolcuya hizmet verecek.

17 km uzunluğundaki RRTS bölümü, 20 Ekim 2023'te Başbakan Narendra Modi tarafından açıldı. Bu bölüm beş istasyon içerir: Sahibabad, Ghaziabad, Guldhar, Duhai ve Duhai Depot.

Muradnagar, Modinagar (Güney) ve Modinagar'ı (Kuzey) kapsayan ikinci 17 km'lik hat da Başbakan Modi tarafından 8 Mart'ta Haber konferans yoluyla açıldı.



  • YAZAR HAKKINDA
    Yazar standardı 90x90


    Peeyush Khandelwal, Batı Uttar Pradesh'te suçtan kalkınma ajanslarına, altyapı ve ulaşıma kadar çeşitli konularda yazıyor. Ghaziabad'da yaşıyor ve neredeyse on yıldır gazetecilik yapıyor. …Ayrıntılı olarak görün

Haberler / Şehirler / Noida / Ghaziabad: Namo Bharat Mayıs ayında Meerut tren istasyonuna ulaşacak