Ghaziabad: 13 ve 11 yaşlarındaki erkek çocuklar, sekiz yaşındaki çocuğa tecavüz ve cinayetten tutuklandı

aynur

New member
Ghaziabad polisi Pazar günü yaptığı açıklamada, Masuri, Ghaziabad'da 13 yaşındaki bir çocuğun, bir ay önce babasına şüpheli tarafından tacize uğradığını söylemesinin ardından sekiz yaşındaki kuzenine tecavüz edip onu öldürdüğü iddiasıyla tutuklandığını söyledi.


Kız, 20 Nisan günü öğleden sonra kayboldu ve ertesi gün ebeveynleri ve yerel halk, kapsamlı bir aramanın ardından cesedini kanalizasyonda buldu. (Temsili görsel)

Polis ayrıca baş şüphelinin 11 yaşındaki erkek kardeşinin de kurbanın cesedini yakındaki bir kanalizasyona atmasına ve kapatmasına yardım ettiği için tutuklandığını söyledi. Olay 20 Nisan'da meydana geldi.

HT, her zaman, her yerde kriket yakalamanın tek adresi olan Crick-it'i tanıtıyor. Şimdi keşfedin!

Polis Komiser Yardımcısı (Kırsal) Vivek Chandra Yadav, soruşturma sırasında 13 yaşındaki çocuğun, mağdurun kendisine taciz konusunda şikayette bulunması üzerine babası tarafından dövüldüğünün ortaya çıktığını söyledi.

“İntikam almak için 13 yaşındaki çocuk, onu yakındaki izole bir depoya götürdü ve ona tecavüz etti. Kız çığlık atmaya çalıştı ama başına tuğlalarla vurarak ölümüne neden oldu. Daha sonra küçük kardeşini aradı ve cesedi kanalizasyona götürüp üzerini tuğlalarla örttüler” dedi DCP.

Polis, kızın 20 Nisan öğleden sonra kaybolduğunu ve kapsamlı bir aramanın ardından ebeveynleri ve yerel halkın cesedi 21 Nisan'da kanalizasyonda bulduğunu söyledi. “FIR başvurusunda bulunduk ve soruşturmalara başladık. Bir polis müfettişi, “İki şüpheli, olayı ifşa ettikten sonra gözaltına alındı” dedi.

“21 Nisan'da on bir yaşındaki çocuk bir hikaye uydurdu ve cesedi kanalizasyondan çıkardı. Ailesine, kendisine kanalizasyonun yakınındaki cesedi aramasını söyleyen 65 yaşında kimliği belirsiz bir adamla tanıştığını söyledi.” diye ekledi DCP.

İkinci polis memuru, kardeşinin sorgu sırasında açıkladığı gibi, 13 yaşındaki çocuğun yaklaşık 17 kilometre uzaklıktaki büyükbabasının evine doğru yola çıktığını söyledi.

“13 yaşındaki çocuk, büyükbabasının evinde bozuldu ve hikayeyi anlattı. Her ikisi de gözaltına alındı. Otopsi cinsel saldırıyı doğruladı” diye ekledi DCP. Polis, 13 yaşındaki çocuğun IPC ve Pocso Yasası hükümleri uyarınca cinayet ve tecavüz suçundan, erkek kardeşinin de kanıtları yok etmekten IPC'nin 201. Maddesi uyarınca suçlandığını söyledi.



  • YAZAR HAKKINDA
    Yazar standardı 90x90


    Peeyush Khandelwal, Batı Uttar Pradesh'te suçtan kalkınma ajanslarına, altyapı ve ulaşıma kadar çeşitli konularda yazıyor. Ghaziabad'da yaşıyor ve neredeyse on yıldır gazetecilik yapıyor. …Ayrıntılı olarak görün

Haberler / Şehirler / Noida / Ghaziabad: 13 ve 11 yaşlarındaki erkek çocuklar, sekiz yaşındaki çocuğa tecavüz ve cinayetten tutuklandı