Noida: Çocuklar akrabalardan anneyi onlarla birlikte almalarını istedi – saatler sonra öldü

aynur

New member
Asma Khan ve kocası Noor-ul-Lah Haider arasında yorulmak bilmeyen tartışmalar gördükten sonra, çocukları trajedinin dövüldüğü Cuma öğleden sonra odalarında dinlendi. Polise göre, Haider karısını yatak odasında kapattı, çığlıklarını bir yastıkla azalttı ve bir çekiçle öldürdü.

Asma'nın kardeşi -la -Law, Nadeem, karısı Farida ve diğer akrabalarının bu sabah evi ziyaret ettiğini ve çifte beş saatten fazla tavsiyede bulunduğunu ve çocukları terk ederken annesini onlarla birlikte almasını istedi. (HT fotoğrafı)

“Papa bunu yapmamalıydı,” dedi Asma'nın oğlu ve BTech öğrencisi 19 yaşındaki Samad, Noida'nın yüksek sektöründe iki katlı evini terk etmek için çantasını tuttu.

Çocuklar, 2005 yılında evli olan ebeveynlerinin, son birkaç hafta içinde Haider Asma'nın giderek daha fazla bir ilişkiyi suçladığı tartıştıklarını söyledi.

Samad, “Cuma günü kız kardeşim Inaya'nın anneden sonra saat 13: 00'den sonra gittiğinde odamızdaydık. Kapıyı açtı ve onu yatakta bir kahkaha attı. Kanla ıslatılmış bir yastık yakındı.” Dedi.

“Annemin öldüğünü bağırmaya başladı. Acele ettim ve hareketsiz buldum.”

“Babam bunu yapmamalıydı,” diye tekrarladı Samad. “Annemin biriyle bir ilişki içinde olduğundan şüphelendi, ama bu doğru değildi. Onu öldürdü.”

“Son üç gün içinde onunla savaştı, telefonunu kontrol etti ve hatta ona saldırdı.”

Asma'nın kardeşi -la -Law, Nadeem, karısı Farida ve diğer akrabalarının bu sabah evi ziyaret ettiğini ve çiftin beş saatten fazla tavsiye ettiğini söyledi.

“Sadece saat 11 civarında gittiklerinde, Samad ve Inaya bizden Asma'yı almamızı istedi. Kötü bir şey olacağından korkuyorlardı.” Dedi.

Asma'nın annesi Husnara Begum, çiftin uzlaşmasına yardım etme umuduyla kaldı.

Nadeem, “Haider'in onu bu kadar acımasızca öldüreceğini düşünmedik,” dedi.

Sahneye ulaşan polis, kan püskürtülen yatak odasını buldu ve cinayet silahını kurtardı. Dava, 1. aşama karakoluna kaydedildi.

“Çocukları bizimle birlikte götürüyoruz,” diye ekledi Nadeem. “Onlarla ilgilenen kimse yok.”