Ghaziabad: “Hırsızlık” dan sonra 12 yaşındaki çocuk için tutulan kadın

aynur

New member
19 Mayıs 2025 06:36

Tanıklığında polis, çocuğun “itaatsiz davranışı nedeniyle onu rahatsız ettiğini” söyledi.

45 yaşındaki bir dükkâncı Pazar günü tutuklandı, çünkü Tronica City'deki yemek dükkanı kasasından para çaldıktan sonra kız kardeşinin 12 yaşındaki oğlunu boğduğu iddia edildi.

Kurbanın şikayetinde, Cumartesi günü Bharatiya Nyaya Sanhita'nın 103. Bölümü uyarınca bir cinayet davası kaydedildi. (Filetoto)

Sanık, Daulatnagar sakini olan Rehmati Khatum, Tronica Şehri tarafından bir polis karakolunun cinayetine kaydolduktan bir gün sonra gözaltına alındı.

“Çarşamba günü Begusarai, Bihar'da yaşayan Ajmati Khatun'dan 12 yaşındaki oğlunun kız kardeşi Rehmati tarafından ölümüne boğulduğunu söyledi.” Dedi.

DCP, “Kurbanın şikayetinde, Cumartesi günü Bharatiya Nyaya Sanhita'nın 103. Bölümü uyarınca bir cinayet davası kaydedildi … Pazar günü tutuklandı.”

Müfettişler, Rehmati'nin dul ve çocuksuz olduktan sonra sekiz yıl önce kız kardeşinin oğlunu kabul ettiğini söyledi. Her ikisi de daha sonra Ghaziabad'a taşındı ve dükkanlarının üzerinde yaşadı.

Açıklamasında polis, çocuğun “itaatsiz davranışı nedeniyle onu rahatsız ettiğini” ve okulu atladığını söyledi. Çarşamba günü, işin kasasından nakit aldı.

“Kızdım ve ona saldırdım. Bu süre zarfında bayılıp yere çöktükten sonra onu boğdum.

Polis, çocuğun ölümünden sonra kaçtığını söyledi. Yerliler, Bihar'dan seyahat eden ve tutuklanmalarına yol açan şikayeti alan çocuğun biyolojik ebeveynlerini uyardı.

Haberler / Şehirler / Noida / Ghaziabad: “Hırsızlık” dan sonra 12 yaşındaki çocuk için tutulan kadın

Daha az görmek